Czech Quake 2 Clan Sapropel

Sapropel History by > S <666

Even the best summer is behind us: x and on our old knees we start to remember … Sapropel Club: Q The next threads will be about our beginnings (tedas eslti I still remember) about our meetings and how we looked at it. I’m going to be surprised by what was all about Sapropel and what it really did to us.

bod 1 – Středověk

NSKa už jen se slzičkou f koutku se vzpomíná na hardcore pařanský začátky. Takže takový malý připomenutí starejch časů. Doby 286,386, kdy počítáč měli jen ti vyvolení. Ty co měli 386 si vesele hráli UFO, Doom, klasiky a ty 286káři se jim snažili nezávidět. Boj o každej megabyte. Doba joysticků a amigakonfliktů :) Přišly 486, seriový kabely a Doom2 a Warcraft. Zlatá éra duelů. První pentia,Q1 a zatim bez síťovek. Q1 už ale uměl zapnout víc portů. Začátek řezavejch nálad na síťovky.

Bod 2 – Pupeční šnůra Sapropel

Síťovky, pentia a klukovský časy sou pryč :) Někdo si vyřezával do klacku, někdo honil před sebou kuličku (míč) a my ? Diablo, C&C, Red Alert, NFS. Tenkrát sme si sesíťovali compy v baráku a to byl takový core Sapropelu. Postupně sme zvyšovali procentuelní zastoupení Q2, až podíl jeho zastoupení vůči hodinám stráveným nad vostatníms playkama byl zlomek, v němž čitatel velice převyšoval jmenovatel. Jednoduše řečeno, přestali sme hrát a zbyl nám jenom ten Quake.

Bod 3 – Transformer

Základní memberz byli výhradně příbramáci, některý aktivní, některý to brali spíš jako kroužek mladých modelářů. Zub času kousal a kousal a ze zakládajících příbramských členů sem zbyl jen já 666 a Fuci Moose It. Starý časy Sapropelu. V tu dobu poměrně často chodily emaily na join do Sapropelu. A tak sme si vybrali jedno ucho z Prahy :) Lokotraktor. Zezačátku nic moc, pak nejlepší ze Sapropelu, žezlo clan leader držel až do teď. Bohužel ho nedobrovolně vyměnil za samopal a zelenou barvu :(. Crasher. LKTR se jednou tak koukal z vokna a zrak se zasek na malém gumovém klučinovy na pískovišti. Inu vyměnil mu kyblíček za myš a malej Crasher se snaží doteď ;) BloodyVC. Náš koláčkový magnát, přestoupil k nám z Beastů :) a dotáh další dva nový memberz, VACiho a Trima09.

Bod 4 – A dál ?

Vybrali sme členský příspěvky 100 $ a vydali se na strastiplnou cestu přes sedmero řek, osmero lesů a devatero hor za babkou Vylížu-Ti-Budoucnost-Z-Koule. Tak lízala, lízala a vylízala z ní, že už NSKa už nejde říct, že sme výhradně Q2 klan. Já666 začal trochu hrát Q3, Diablo II, donuty. LKTR to samý až na ty donuty, BloodyVC Q3,CS VACi Q3 a vostatní doplnim, jak to bude možný. Určitě už se nebude psát v newz jen vo Q2 a podobně, ale rozšíříme to na fšechno krom sexu. Kdyby sme tady psali slova jako šukat, pinďour, kurva nebo píča, zničil by se výchovný charakter našeho informačně bohatého webu ;Q

https://web.archive.org/web/20020510112144/http://www.quake.cz:80/sapropel/history.htm

20.1.2003 Pár shotů :) >S< 665+1

Trapně sem si myslell, že Q2 scéna je mrtvá. nejni :) Mám(e) radost ! Dokonce i rozhořčení … viz Quakal :) mam radost … Hráli sme s 4D 2on2 Q2dm1 a zase sme měli radost :) A zahráli sme si jak jinak než dobře … a kdyby někoho zajímalo, jak to vypadalo dříf asi tak 1998-99. Sem našel i pár screenshotů a jak jinak. mám radost :)) Jsou pěkný ne ?? Se pak cejtim nějak staře :( Jednou nohou v hrobě …

https://web.archive.org/web/20030405225721/http://www.quake.cz:80/sapropel/oldnewz/oldz3.htm

30.1.2001 Dobry Den pane Sapropel!! >S< Nazikill77

Hi all!! Nekteri z vas me znali pod nick : Rimmon…. S poverenim pana 666ia. Budu se splocne s nim starat o update Sapropel webu. Na uvod by to bylo tak fsechno. K nasledujicim obrazkum z PQT ktere se mi podarilo slepit(Pro malo chapajici –> nektere fotky jsou foto montaz!!) snad netreba nic dodavat. Snad jen ze jeste mam par pripravenejch…….

10.12.2000 garbič >S< S3zky

A pár neponičenejch fotek, jak to tam vlastně vypadalo, když byste byli ptáčkama … (teda ta jedna).

12.2000 Pupu >S< S3zky

Pokračujeme. Na mě naštěstí ještě nedošlo, proč asi ? Kdopak asi držel foťák ? Tak to bylo málé vysvětlení … a pár dalších fotek. V příští várce, hodim i pár normálních, bez popisků pro nastínění atmosféry, jak to tam vlastně vypadalo. No a taky zejtra odjiždim do Prahy na cely týden, takže se neobjeví žádný update do pátku. Adios amigos.

https://web.archive.org/web/20030405225752/http://www.quake.cz:80/sapropel/oldnewz/oldz2.htm

5.12.2000 numero zweII >S< 666

Neska další sérka fotek…včerejší byly v poho, prej vyhulený, ale vo tom já nic nevim. Když jsme u těch drog, ja a zbytek Sapropel se vod všeho distancujeme ! MK3 a spol. řeči o vyhulenectví nechápu, já osobně žádnou ganju (řikejte si tomu jak chcete, hlavně ne trafka) nemám, nekouřim, nejim ani nic podobnýho, stejně jsou na tom ostatní od nás, tečka. Takže kdybyste něco sháněli, stačí se obrátit na Aahzeho, (popř. icq #66685714) on vám poradí :) Ale že se mi daří to updatování, ne ? No horší bude, až dojde na fotky, kde jsem já.To nevim, jak dopadne. Ale na co se můžete těšit, je náš gumák Crasher – chicht …

4.12.2000 Halo Halo Halo tady pan update >S< 666

Tak né že by se mi do toho chtělo, ale vobyčejně mě dokopalo svědomí a vy. Co si budem povidat, starý časy sou ty tam. Za du dobu vzniklo plno nových, ambiozních klanu, některý až příliš hrr na muj vkus, ale v podstatě se pořád nic neděje! Na druhou stranu jich plno zetlelo a tady se už něco děje. Muj nejoblibenější laskyplný slovenský klan KMK s fuhrerem Linusem to zabalil nedávno. I napadla mě myšlenka, určitě teď tušíte jaká, ale takhle to nesmí skončit ! Nedávné PQT nám sice dodalo trochu energy, ale nějak opět upadá. Nabrali jsme tam nového member EsEt. Mladá krew. Milošek se nám vrátil,už nezbytná součást našeho “my”. Na quake scéně se objevilo spousty PQT reportů, krátké, dlouhé, nudné, víc nudné a informativní. Musim říci, že ani u jednoho reportu jsem se nepobavil, žádná legracka, jenom suchý konstatování a dojení, jak to bylo na hovno, ale že to zas tak špatný nebylo. Co si mají lidé, kteří tam nebyli, myslet? To nikdo neví a ani nepoví. V každym připadě přišli o hodně :) Mě osobně potěšila antiteam Sapropel Revolt game ;)

To jsem si opravdu užil … ani takový Atomic Bomberman nebyl špatný. No už vidim, jak se vám křivý obličeje a padaj hlašky, jenže s tim nikdo nic neudělá. Sapropel vzniknul pro zábavu a radost a nějaká transformace jádra se konat nebude. Neni tu prostě důvod. Někdo namítne, že se akorát snažime zakrýt, jakýto že jsme lamy ? Ale takhle to vubec neni, ale jestli tim někomu udělám radost nebo pomůžu ke štěstí, tak ano – budiž pane nejlepší. Vím, že se takovýchto lidí najde dostatečné množství. Pro další skupinu, skupinu nechapajících, napišu toto: jsme a budeme nejlepší (chicht). Tak to by bylo omílání stárého a teď k novejším věcem. Quake.cz se konečně rozjel. Nikdo si nedokáže představit mojí radost, konečně. Už bylo na čase, jen jsem zvědav, zdali nový team dokáže vrátit tak parádní kvalitní obsah s neméně kvalitním podáním informací Bludra. Přeju jim hodně zdaru. Quakechannel, který mě osobně připadal, že si žije tak trochu ve stínu kapradí, se v podstatě změnil na progamers.cz, který se snaží být ambicioznějším projektem než právě Quakechannel.

Do jaké míry se jim to daří, může posoudit každý sám, ale zatim nic moc. Na muj vkus velká nepřehlednost a zplácanost, prostě mam pocit, že sem tam brzo utopim. Některý články ovšem stojí za to :) Tak to by bylo první update asi po půl roce. Kdy bude dalších pár řádků je zatim ve hvězdách … že by zejtra :) ehmmmm…

https://web.archive.org/web/20030405225752/http://www.quake.cz:80/sapropel/oldnewz/oldz.htm

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.